Samenwerken

365 Miles to Paris bestaat sinds 2013 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een niche blog rondom de thema's snailmail, DIY en kringloopgeluk. Papierwaren en verwante producten spelen een grote rol. Ook is er bij het produceren van blogs in het bijzonder aandacht voor hergebruik van materialen.

Doelgroep
Met deze blogniche kan ik rekenen op een ruime doelgroep van lezers in de leeftijd van 18 tot 64 jaar, overwegend vrouw. Het zwaartepunt (34%) ligt op lezers binnen de categorie 25-34 jaar. Wat de bezoekers van 365 Miles to Paris allen gemeen hebben: ze laten zich graag inspireren op het gebied van creativiteit. Ik voorzie in deze behoefte met diverse creatieve werkbeschrijvingen en tips voor producten en toepassingen.

Mogelijkheden
Beschik je over een product of dienst welke hierop aansluit? Voor het bespreken van mogelijkheden tot samenwerken ben je van harte welkom contact op te nemen via email: ingrid@365milestoparis.nl.

Via deze weg is het ook mogelijk de media kit op te vragen, met daarin informatie over de statistieken. Achtergrondinformatie over mij als blogger kun je op deze pagina vinden.

Ik ben voor 365 Miles to Paris in het bezit van een KvK-nummer.

Eerdere samenwerkingen
Benieuwd welke bedrijven je voorgingen? Recente samenwerkingspartners zijn onder andere te vinden in Lady Glossy (advertorial), Little Lefty Lou en Cardcetera (productpresentatie).

Anderen over 365 Miles to Paris
Op de blog Vivians Vocabulaire verscheen in april 2017 een prachtig artikel over de unique selling points van 365 Miles to Paris, geschreven vanuit het oogpunt van een blogger en tevens enthousiaste lezer.

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 29 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.