Over mij

Maar wie blogt hier dan? Nou, ik! Mijn naam is Ingrid, ik ben 29 jaar oud en werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. Sinds 2013 blog ik op 365 Miles to Paris over thema's die mij gelukkig maken. Dat kan van alles zijn, van een toffe kringloopvondst tot tips voor post- en papierwaren waar ik enthousiast over ben.

De naam 365 Miles to Paris staat voor de afstand tussen mijn woonplaats en de Franse hoofdstad: precies 365 mijl. In 2009 bracht ik als 18-jarige voor het eerst een bezoek aan Parijs en ik was direct verkocht. De rijke historie, de gezellige pleintjes, de vele boetiekjes en niet te vergeten de Franse keuken. Ik genoot! 

Ondanks dat de titel misschien anders doet denken is 365 Miles to Paris geen reisblog. Die intentie heb ik ook nooit gehad. Wel laat ik me zo nu en dan door de stad inspireren bij het schrijven van blogjes. Welke blogjes? Ik schrijf met name over creativiteit in de vorm van kringloopgeluk, DIY en snailmail. Die laatste kun je zien als de rode draad van 365 Miles to Paris. Wil je meer over mij te weten komen? Volg me gerust op Instagram.

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 29 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.