AliExpress: stempels, wax en washi tape in botanisch thema

september 11, 2018


Met de herfst in aantocht bestelde ik een aantal nieuwe (wax) stempels en rolletjes washi tape. Uiteraard in het botanische thema waarin ik de voorbije maanden zo graag werk. Omdat ik weet dat velen van jullie het erg leuk vinden om tips te ontvangen over aankopen via AliExpress, hierbij weer een lijstje met mijn meest recente aankopen en bijbehorende linkjes naar de advertenties. 

Te beginnen met mijn grote favorieten: de twee rubberstempels op bovenstaande foto, een paddenstoel en eikel. Stempels die ik al flink in gebruik heb en die jullie ongetwijfeld terug gaan zien op poststukken die ik hier op de blog of op Instagram ga laten zien. Ik kocht de stempels voor € 0,88 per stuk bij deze verkoper.


Ontwerp je eigen postzegels
Behalve rubberstempels bestelde ik ook dit velletje clear stempels (stempels gemaakt van siliconen). Om deze te gebruiken heb je een transparant blok van acryl nodig. Op dit fijne velletje stempels trok vooral de grote kever mijn aandacht. Ik zie 'm in gedachten al zitten, op een hoekje van een envelop. Ik heb deze stempels nog niet getest met inkt, maar een eerste inspectie toonde een prima kwaliteit. Ik kocht deze stempels voor € 1,19 bij deze verkoper. Wat ik extra leuk vind aan deze set is dat je de stempels kunt combineren. Je kunt er diverse postzegels mee maken, maar los zijn ze ook uitstekend bruikbaar.


Mooi van eenvoud
Op deze prachtige rolletjes washi tape werd ik per direct verliefd. Ik houd enorm van basic stationery, de combi van zwart en wit. Deze set van vier rolletjes met verschillende botanische prenten kocht ik voor € 2,38 bij deze verkoper. Een rolletje omvat 7 meter tape, in de standaard breedte van 1,5 cm.


Op bovenstaande foto kun je nog beter zien hoe gedetailleerd de print is, illustraties gecombineerd met tekst. Omgerekend betaal je (afgerond) 60 cent per rolletje. Een koopje voor zulke mooie exemplaren.


Het is inmiddels een beetje een trend aan het worden, het gebruik van wax stempels. Ook ik ben gegrepen door de schoonheid van deze techniek en dus bestelde ik een aantal kleurtjes wax. 

Wax zonder lontje
De staafjes die ik al in huis had zijn voorzien van een lontje. Reuze handig, want je steekt het lontje aan en de wax drupt bijna vanzelf op het papier. Ik was dan ook enigszins verbaasd toen ik het pakje met mijn bestelling opende, geen lontjes te bekennen. Achteraf had ik gewoon beter moeten kijken, want de foto's in de advertenties tonen de staafjes zoals hierboven. 

Gelukkig zijn ze niet verloren. Deze wax kan alsnog gebruikt worden door er een stukje af te snijden en dit te laten smelten in een lepel. De staafjes op bovenstaande foto kocht ik voor 75 cent per stuk via deze verkoper. Ik heb me inmiddels laten vertellen dat er via AliExpress speciale lepels te koop zijn met een schenktuit, waardoor je de wax nog makkelijker kunt aanbrengen op papier.


Naast de staafjes kocht ik ook twee nieuwe wax stempels, waaronder het design van de bloem zoals te zien op bovenstaande foto. De stempel kocht ik voor € 2,52 via deze verkoper. Op de foto met de staafjes zie je een tweede stempel. Deze heeft een design van een bijtje en is verkrijgbaar via deze verkoper, voor € 2,55.


Lees je deze blog enkele dagen of weken na publicatie? 
Op AliExpress wijzigen de prijzen dagelijks. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op de actuele verkoopprijs tijdens het schrijven van deze blog, op maandag 10 september 2018.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Bedankt weer voor je tips! De tape vind ik echt heel leuk, net als de herfststempels. Ik ben benieuwd wat je er allemaal weer voor leuks mee gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie spulletjes heb je weer gevonden! Die kever viel mij ook meteen op, prachtig. Net als die libel op de stempelset. De washitapes zijn ook supermooi. Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 29 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.