Budget tip: 80 kleuren touw voor minder dan 5 euro

augustus 18, 2018


Ik liep deze week de Action binnen, op zoek naar touw in natuurtinten. Touw gebruik ik bij het maken van snailmail, om papier te bundelen. Of bij het inpakken van cadeautjes, om het label te bevestigen. Langzaam ben ik alvast papierwaren en stationery aan het verzamelen voor post in het thema herfst, mijn favoriete kleurenpalet. Ik vond bij Action zowel los garen, als deze fantastische verzamelbox met maar liefst 80 kleuren touw. Hier kan ik het komende jaar ruim mee vooruit. Ook op zoek naar touw om te gebruiken bij je creatieve projecten? Deze box is wat mij betreft een grote aanrader!


640 meter touw
Het gaat om deze box met borduurgaren. Ik heb geen verstand van borduurwerkjes, dus vraag me niet hoe de kwaliteit is in vergelijking met duurder garen. Voor snailmail is dit echter een prima koop. In de box zitten 80 kaartjes van karton, met om ieder kaartje 8 meter touw van 100% polyester. Daarnaast is ook een schaartje bijgeleverd, handig. De box ligt in de schappen voor een prijs van € 4,95. Tel je de box en het schaartje niet mee, dan betaal je omgerekend circa 6 cent per bundel touw van 8 meter.


Diversiteit aan kleuren
Goedkoper gaan we het niet vinden, dat moge duidelijk zijn. Mocht je er behoefte aan hebben, alle kaartjes zijn voorzien van een kleurcode. Er zijn naar mijn idee weinig kleuren die nagenoeg gelijk zijn. Bij het samenstellen is goed gekeken naar diversiteit, wat mij betreft een groot pluspunt. Zoals je op onderstaande foto ziet zijn ook de herfsttinten goed vertegenwoordigd. Hier gaat weer mooie post uitkomen, leuk!

You Might Also Like

3 reacties

 1. Bij het zien van al die kleuren gaat mijn hart sneller kloppen! Mooi gescoord Ingrid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie tip weer, ik borduur zelf weleens (heel kleine projectjes dan) dus ik ga er zeker even naar kijken. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen al vanwege de doos vind ik dit mooi. Al die kleurtjes zo bij elkaar staan zo vrolijk! Ik kan me goed voorstellen dat je dit kocht!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 29 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.