Herfst washi tape via AliExpress

september 13, 2017


Een goede voorbereiding is het halve werk, zo dacht ik op een warme zomerdag in juni. Ik keek op AliExpress omdat ik een aantal rolletjes tape wilde bestellen met bloemenprint. In de lijst met zoekresultaten viel mijn oog op een setje van vier tapes in herfstkleuren. Al gauw vielen ze in de brievenbus, om vervolgens in een lade terecht te komen. Nu de zomer ons definitief lijkt te hebben verlaten mogen de rolletjes tevoorschijn komen. In deze blog laat ik de set zien en kun je de link naar de verkoper vinden.


Botanische prenten
In de set vind je drie rolletjes in de standaard afmeting: 1,5 cm. Op ieder rolletje zit 3 meter tape. Geen grote hoeveelheid wanneer je het vergelijkt met tape van MT, maar in mijn ogen precies genoeg om de herfst te overbruggen. Dit is echt zo'n seizoensartikel, daar heb je geen 10 meter van nodig. Het boekje 'paddestoelen' vond ik trouwens bij de kringloop. Het zit vol met botanische prenten. Misschien ligt er bij jouw kringloop ook zoiets, zeker het bekijken waard wanneer je graag post maakt binnen dit thema.


Behalve de typische designs met eikels vind je in de set twee rolletjes met takken en bloemen in een geel/oranje kleur. Fijn, want deze kun je prima het hele jaar door gebruiken. Besluit je deze set aan te schaffen, dan is het niet zo dat je er slechts twee maanden iets aan hebt.


Klein prijsje
Naast de drie rolletjes van 1,5 cm breed is er een vierde rolletje met breder tape van 3 cm. Het design op deze rol is een combinatie van de illustraties op de drie kleine rolletjes. Knip je deze los, dan kun je er bijvoorbeeld stickers van maken waarmee je een envelop sluit. Kortom, een set waar je vele  kanten mee op kunt. Op AliExpress zijn de tapes te bestellen voor € 3,06 (gratis verzending). Omdat de verkoper is gevestigd in China kan het tot 3 weken duren eer de set in de brievenbus ligt. Je vind de tapes via deze link.

Op AliExpress wijzigen de verkoopprijzen dagelijks. Soms ligt de prijs enkele centen hoger, soms enkele centen lager. De genoemde prijs van € 3,06 is gebaseerd op de actuele verkoopprijs tijdens het schrijven van deze blog, op woensdag 13 september 2017.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wow, dat is echt geen geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi in combinatie met je kringloopvondst! Prima ook dat er 3 meter op zit. Onze bestellingen vanuit China komen veel sneller dan een paar jaar geleden. Valt dat jou ook op?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is zeker herkenbaar! Eerder rekende ik al gauw 30 dagen voor de verzending, nu zijn de meeste bestellingen in twee weken over. Fijn!

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 28 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.