11x de leukste stempels op Etsy

juli 20, 2015


De eerste 11 op Etsy werd zo goed ontvangen dat een vervolg niet uit kon blijven. Toch duurde het even, maar vandaag is het zo ver: 11x de leukste stempels op Etsy. Ik heb stempels geselecteerd in een prijsklasse van € 0,80 tot € 9,95. Sommigen klein genoeg voor op een ansichtkaart, anderen groter en daarbij perfect voor gebruik in snailmail. Ook voor jou zit er vast iets leuks bij. Komen ze!


Een leuke stempel gevonden? 
De in deze blog genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Lees je deze blog een aantal weken of maanden na publicatie? De genoemde prijzen zijn de prijzen zoals deze op maandag 20 juli 2015 in de genoemde shops vermeld stonden. Het is mogelijk dat de verkoper in de tussentijd een prijswijziging doorvoert of het product uit de verkoop haalt. De afbeeldingen in deze blog zijn (met uitzondering van de kopfoto) eigendom van de in de beschrijving genoemde verkoper.

You Might Also Like

4 reacties

  1. Wauw, er zitten echt hele leuke stempels tussen! Die met dat eendje is leuk :)
    Ik merk vaak dat ik stempels en knutselfrutsels heel leuk vind, maar er eigenlijk wat te weinig mee doe, maar wel heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ah, die met dat poesje is mijn favoriet (en ik hou niet eens van poesjes!) :)

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 28 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.

Blogarchief