3x leuk... van papier (week 19)

mei 09, 2015

Tip voor het opbergen van cadeaupapier
Een beetje papierliefhebber kent vast het 'probleem' van een flinke verzameling aan rollen cadeaupapier. 

Bij mij zwierven de rollen nogal door het huis. Dan weer lagen ze in een lade van een kast met knutselspullen, dan stonden ze tegen de muur in de hoek van de kamer. Het was het allemaal net niet. De diverse designs bij elkaar maakten het wat rommelig. Zeker wanneer je weet dat mijn werkkamer nogal zwart-wit is ingericht. 

Bij Papier & Huis kwam ik de paperbag tegen. Papier opbergen in papier, dat klinkt goed. En laat zo'n paperbag nou ook nog eens leuk staan in het interieur. Probleem opgelost!

Sale setjes bij Paperstories 
Regelmatig maak ik op internet een rondje langs webwinkels gespecialiseerd in papier en stationery artikelen. Paperstories is er een in dat rijtje. 

Bij mijn laatste bezoek aan de webwinkel werd ik op slag verliefd op dit zwart-wit setje. Ook nog eens voordelig, want Paperstories heeft diverse sale setjes in de aanbieding. Gesorteerd op kleur, maar ook op thema. Zo zijn er sets verkrijgbaar in de thema's avontuur, stempels, maar ook confetti en fotografie. Een leuk concept! Het setje hiernaast heeft bijvoorbeeld een waarde van €27,40, maar is te koop voor een prijs van €14,50. Dat zijn fijne deals!
Begin de zomer bij Oktoberdots
De unieke artikelen van Oktoberdots zijn al dikwijls langsgekomen op deze blog en ook de nieuwe collectie is het meer dan waard. Babet, eigenaresse van de webshop en tevens ontwerpster van alle artikelen is met de zomer in aankomst losgegaan in het thema strand en zee.

Zo zijn er in de collectie ansichtkaarten van vuurtorens, ankers, en zeesterren te vinden. Maar zijn ook de zeedieren niet vergeten. Geheel vormgegeven naar de stijl van Babet: aaibaar en kleurrijk. Leuk om te versturen, maar ook fijn voor aan de muur. Babet ontwierp namelijk ook een te gekke poster in deze stijl. Laat de zomer maar komen!

You Might Also Like

0 reacties

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 28 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.