Stickers van Clayre & Eef

juli 10, 2014


Dat een tuincentrum heel wat meer verkoopt dan enkel en alleen planten is inmiddels een feit, maar dat ook stationery artikelen tot het assortiment zouden gaan behoren had ik niet kunnen bedenken. Toch is het zo. Sinds kort is het tuincentrum hier in de buurt een afdeling met stationery artikelen rijker en laten daar nou best heel leuke dingen tussen zitten, zoals deze 'vintage' stickers van het Nederlandse label Clayre & Eef. Van oudsher gespecialiseerd in woonaccessoires, maar ook het assortiment aan stationery breidt zich steeds verder uit.


De artikelfoto's tonen helaas niet helemaal goed hoe leuk de stickers in werkelijkheid zijn. Een betere blik geeft de webwinkel Cath Lifestyle. De artikelfoto's van Clayre & Eef tonen de achterkant van de verpakking, waar alle stickers te zien zijn. In werkelijkheid koop je een in cellofaan verpakt kartonnetje met vier vellen met in totaal 15, 18 of 23 stickers. Het enige minpuntje aan Clayre & Eef is dat ze geen eigen webshop runnen welke toegankelijk is voor consumenten. Er bestaat vanuit het label enkel verkoop aan wederverkopers. Tot op heden kon ik de stickers online enkel bij de genoemde webwinkel terugvinden.Wat maakt nu dat ik zo enthousiast ben over deze serie stickers? Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik sowieso dol op vintage artikelen. Vooral de travel stickers van Clayre & Eef spreken me op dat vlak aan, maar ook de postzegel stickers geven al genoeg inspiratie voor het maken van verse snailmail. Met de collectie woonaccessoires toont Clayre & Eef al regelmatig erg origineel uit de hoek te kunnen komen en ook met deze stickers is het raak.

Enthousiast en woon je in de regio Twente? De stickers zijn te vinden op de afdeling woonaccessoires van Tuincentrum Borghuis te Deurningen. Je betaald daar € 1,49 per set.

You Might Also Like

3 reacties

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 28 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.

Blogarchief